Ledfal üzemanyag árkijelző – és hagyományos plexis üzemanyag kijelzők.

 • Üzemanyag árkijelző választható színei:  piros, zöld , 2.000.000 színű full color színtér

 • Karakteresebb üzemanyag kijelzők: Vastagabb és látványosabb számok jeleníthetők meg.  15-20 számfajtából választható és ezek bármikor módosíthatok a közreműködésünk nélkül is. Kisebb vagy akár nagyobb méretű számkijelzést is alkalmazhat.

 • Fényerő: Nappal erős, jól látható. Éjszaka tiszta és figyelemfelkeltő. Állítható időzített fényerő szabályozás, hogy ne vakítsa el a forgalmat!

 • Üzemanyag árkijelző 3072 db leddel: A ledek 10 mm -es sűrűséggel helyezkednek el egy kijelzőn belül. Egy átlagos 32×64 – es méretet szemügyre véve 3072 db led számolható. Ennek köszönhetően, lehet kisebb és lehet nagyobb is a számjelzés.

 • A heti szinten 2-3 x változó üzemanyag árak módosítását ezentúl kényelmesen, akár az irodából is elvégezhetik munkatársai. Higgye el, hálásak lesznek érte! WIFIS tabletes programozás a kényelem kedvéért!

Hogyan tudja megváltoztatni az üzemanyag kijelzők árait?

 • Tabletes programozás – Kényelmes, gyors, és a legegyszerűbb!  Az ár változtatás, a Tabletre telepített app segítségével történik. Minden esetben alkalmazható.

 • Wifis programozás – Kényelmes, gyors, és egyszerű!  Az ár változtatás, a számítógépre/laptopra/kasszagépre/ telepített program segítségével történik. A legtöbb esetben  esetben alkalmazható.

 • Lankábel programozás – Kényelmes, gyors, és folyamatos kapcsolatot biztosít!  Az ár változtatás, a számítógépre / laptopra / kasszagépre telepített program segítségével történik. Esetenként alkalmazható, ha a lan kábel kivezetést Ön biztosítja!

 • Pendrive – elavultabb vezérlési lehetőség. A számítógépről elkészített változásokat (árváltozás) pendrivra mentjük és a totemoszlop oldalán általunk elhelyezett csatlakozón keresztül a tábla elvégzi a módosításokat. Bár mellette szóljon hogy minden esetben alkalmazható.

 • A kijelző működtetéséhez jár egy kezelő program. Ennek telepítését, beállítását mi végezzük. A program és a tábla kommunikációját a fenti lehetőségek adják

  Mi egy 100%-ban családi vállalkozás vagyunk, amit mi bevállalunk azt mindig meg is csináljuk. Szeretjük a munkánkat, és ezt a szeretetet építjük bele minden egyes táblánkba, amit a kezünk közül kiadunk. Egy valamiben mindig is mások leszünk mint a konkurencia: Mi magunk vagyunk , egy összetartó csapat, akik a sohasem adják fel, elesnek de mindig tovább mennek. Ha elegendő szolgálatot teszünk, akkor elegendő jutalomban is részesülünk. LEDTRIO KFT